top of page

Stapvoets Coaching, met het paard als co-coach

Workshop kennismaken met (systemische) paardencoaching

Tijdens de workshop paardencoaching wordt er gewerkt met een paard. Paarden zijn eerlijk, onbevooroordeeld en gaan vanuit onvoorwaardelijke liefde en acceptatie de verbinding aan. Paarden zijn erbij gebaat dat alle kuddegenoten zo gezond mogelijk zijn, zodat de hele kudde kan vluchten in geval van nood. Als je als mens het contact met een paard maakt, zal deze jou ook als kuddegenoot gaan zien. Het paard gaat proberen jou te helpen zo gezond mogelijk te zijn en reageert daarbij op blokkades en spanningen van jou of je systeem.

De workshop zal bestaan uit een korte uitleg over paardencoaching, gevolgd door een individuele sessie om kennis te maken met paardencoaching. Er is ruimte voor inzichten, experimenteren met gedrag en daarbij de directe feedback van het paard.

Je hoeft geen ervaring te hebben met paarden, alle oefeningen worden gedaan vanaf de grond. De workshop is bedoeld voor mensen die vrijblijvend willen ervaren wat een paard kan betekenen in thema’s als verwerking, herstel, persoonlijke ontwikkeling en eigen kracht.

Van denken, naar voelen, door middel van doen, met behulp van het paard.

Voor meer informatie zie www.stapvoets-coaching.nl of kom het ervaren op de feelgoodtime033 op zondag 26-3-2017 in het klokhuis te Amersfoort!


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page